Lauras anmeldelser: April 2021

Dette er en selvhjælpslydbog, og det er meget nyttigt for folk som dig og mig. YouTube-kanal. Du kan downloade lydbogen i MP3 ved at klikke på download-knappen, eller du kan se videoen på vores YouTube-kanal ful stop klik på linket og nyd lydbogen. YouTube-kanal for flere fremtidige opdateringer. Du kan endda bruge Alexa som din personlige assistent, hjælpe dig med at administrere din kalender, lave opgavelister, få vejr- og trafikopdateringer og lave mad med trinvise opskrifter. Ikke alene vil du få den nødvendige viden til at ændre ethvert aspekt af dig selv, men du vil blive undervist i trin-for-trin værktøjer til at anvende, hvad du lærer for at foretage målbare ændringer i ethvert område af dit liv.

Millioner af børn har lært at læse ved hjælp af Hooked på Phonics.

Livet var enkle, søde sommerdage og en bog i hånden med de fantastiske historier om største forfattere af alle tider. Denne bog vil hjælpe dig med at skabe en særlig god tekstur af dit liv forude. Livet vil være død af mig … Lydbøger er blevet en integreret del af alles liv. Millioner af børn har lært at læse ved hjælp af Hooked på Phonics. Og uden for hans dør er andre døre, bag hvilke er andre børn med særlige talenter-telekinese og telepati-der kom til dette sted på samme måde Luke gjorde: Kalisha, Nick, George, Iris, og ti-årige Avery Dixon. En måde at opsluge hele bøger på få minutter. Jeg vidste, at jeg var på vej væk fra bøger, og at det kan være et problem i fremtiden, men jeg var ude af stand til at gøre noget ved det. Undersøgelsen afsluttes med en diskussion af begrænsninger og forslag til fremtidig forskning.

Min mor plejede at fortælle mig at studere mine skolebøger, men jeg havde åbnet en roman inde i min pensum bog. Mange mennesker har boglæsning som deres hobby, jeg selv plejede at læse en masse i skoledagene, men da jeg gik på college blev det svært at læse bøger, fordi jeg havde travlt, og jeg kunne ikke tage ud tid til at læse nogen bøger. Men tiderne ændrede sig, og jeg gik på college. Ødelæggelsen af hele verden den globale opvarmning den dybeste ration alt det, der skete efter industrialiseringen og SV avancerede over den teknologi, vi forkortede vores dage tid gik hurtigere nu har vi ikke tid til at læse bøger hele tiden er investeret i mobiltelefoner og tabletter i PCS, men folk har ikke tid til deres grooming. Jeg tænder lydbøger om natten, når jeg går på vågeblus, og jeg kan lytte til en bog hver dag ved hjælp af lydbøger takket være teknologien.

Men intet kunne gøres, fordi jeg ikke tog tid til bøger, fordi jeg konstant var på telefonen. Et stort problem, jeg stod over for i løbet af den tid, var, at jeg ikke let kunne finde lydbøger og stod over for en masse vanskeligheder med at søge, fordi de fleste af webstederne ikke leverede lydbøger gratis, men krævede gode penge. Faktisk kan du tjene penge på dit websted alene. Er du klar? Gør som Fællesskabet og “fest dine øre tunger på disse hukommelse popper. ” LYDBØGER VS LÆSNING: FORSTÅELSE Læsning af en fysisk bog og lytte til lydbogen er to forskellige stier, lydbøger (https://gratislydboeger.dk/) der fører til den samme destination.

YouTube. 20 gratis lydbøger i fuld længde leveres i alle de generøse gerne selvhjælp lydbøger romantiske lydbøger fantasy lydbøger action lydbøger og et stort antal flere lydbøger gratis. Disse fantastiske Lydbøger Full Length bedste sellars og mange flere fantastiske lydbøger gratis. På grund af menneskers hektiske liv er det svært at tage sig tid til at læse en bog, hvor lydbøger er det bedste alternativ. Holde det i tankerne jeg startede min egen lydbøger Fuld længde kanaler, hvor jeg har uploadet lydbøger i fuld længde bedste sellars og for det meste Lydbøger på engelsk er uploadet på mine kanaler.