De 3 typer af realkreditudlån

I øjeblikket på markedet, er der mange sorter af realkreditlån til rådighed. Nogle gange kan det være svært at fortælle, hvilke realkreditlån er egnet og gældende for dig.

Jeg vil diskutere de 3 vigtigste typer af realkreditlån på markedet. De fleste banker og långivere tilbyder realkreditlån, der hører til en af disse kategorier.

1. fast realkreditudlån

Faste realkreditlån er de mest populære og fælles vipbanks blandt de tre typer af realkreditlån.

Du tager et realkreditlån med en långiver, og du betaler en vis tilbagebetaling beløb for en bestemt periode. De fleste mennesker vælger normalt 30 år fast realkreditlån som den månedlige tilbagebetaling beløb er lav, og renten normalt udligner i en 30 årig periode.

En ulempe ved 30 år fast realkreditlån er du nødt til at tilbagebetale mere for dit realkreditlån i alt i forhold til en person, der tager op en 15 eller 5 år lån.

Der er også kortere tidsperioder såsom 5 år, 10 eller 15 år fast realkreditlån. Det giver folk, der ønsker at betale deres hus i en kortere tid. Selvfølgelig, du er nødt til at sikre, at du har den finansielle evne til at tilbagebetale højere månedlige afdrag.

Der er også en anden sub-kategori af realkreditlån kaldet justerbar sats realkreditlån lån eller ARM. Normalt vil du starte med en lavere rente i forhold til en 30 år fast realkreditlån. Så du endte med at betale mindre hver måned for din pant tilbagebetaling.

Men vær opmærksom på, at ARM er meget svingende afhængigt af renten. Med andre ord, du betaler mindre for månedlige tilbagebetaling, når renten er lav og betale mere, når renten er høj.

2. konvertible lån

Konvertible lån bliver mere populære, da det giver folk mulighed for at holde deres realkreditlån muligheder åbne giver mulighed for mere fleksibilitet.

Hvis du finder renten er for høj, kan du konvertere til en fast rente realkreditlån. Hvis renten er lav, kan du også konvertere til ARM-baserede realkreditudlån.

Der er for mange sorter af konvertible lån under denne kategori. Men jeg liste en type af konvertible lån jeg behandlet.

Ballon lån

Et ballon lån er en fast rente konvertible lån. Normalt, du starter ved at tilbagebetale små månedlige afdrag for en periode på år, normalt 5 eller 7 år. Ved udgangen af denne periode, skal du tilbagebetale lånet i et engangsbeløb.

Så hvad er fordelen ved en ballon lån? Det er for det meste bruges af investorer eller ejendom forhandlere, der søger at sælge huset i en kort periode. De kan drage fordel af lave renter uden at låse deres penge på et hus. Da de vil have en stor sum penge, når de sælger huset, vil det ikke være et problem at returnere det faste beløb.

3. særlige realkreditudlån

Disse er realkreditlån, der kun tilbydes til en gruppe af mennesker. For eksempel FHA realkreditlån er kun tilgængelige for første gang hjem købere eller mennesker med dårlig kredit.

En anden er den Veteran anliggender realkreditlån. De tilbydes kun til enker fra de amerikanske væbnede styrker.

Den bedste måde at vide, om du kvalificerer eller er egnet til et realkreditlån er at tale med en professionel pant konsulent, før du beslutter dig for at tage et realkreditlån tilbud

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *