Alt om postkort trykning

Postkort trykning fortsætte med at udvide i de seneste år. Enkeltpersoner og virksomheder har indset dens betydning, og har varmet op til postkort som en smart personlige middel til kommunikation og en effektiv forretningsstrategi. At være bevidst om det stigende behov for disse tjenester, har udskrivning virksomheder udvidet anvendelsesområdet for deres postkort trykning.
De fleste mennesker give uden tanke for højde-breddeforhold ved bestilling postkort trykning. Aspect ratio er længden af postkortet divideret med højden af postkortet. Dette resultat er aspect ratio. Modtage lavere automation kompatibel Porto priser for dit postkort, skal formatforholdet af postkortet være 1,3 eller større. Du kan se, at ved ikke at overveje størrelsen, når du foretager dit postkort udskrivning valg, du kan ende op betaler meget mere i Porto at sende dit postkort.
Typen af papir hvor postkortet udskrives på kan være et særligt forvirrende postkort udskrivning udvalg. For postkort trykning tjenester er der to aspekter af postkort lager at tage hensyn til, når du foretager din udskrivning valg. Disse aspekter er tykkelsen af den bestand, der postkortene skal udskrives på og finish af bestanden postkortene skal udskrives på. Når du foretager dit postkort udskrivning valg, ser du ofte dette omtales som 4/1 farve postkort.
Udtrykket “bløder” bruges af postkort printere til at beskrive en effekt, der gør et postkort billede vises, som om det løber ud over kanten af postkortet. Postkort printere oprette denne indflydelse ved over dimensionering af postkort af en ottendedel tomme i hver retning. Billeder på postkortene er strakt ud til denne udvidede grænse. Derefter under processen med at udskrive postkortene vil postkort printere trimme off denne ekstra ottendedel tomme. Derved gendannes postkortet til den oprindelige størrelse. Bruge en bløder under postkort udskrivning, især når du udskriver fuld farve postkort med farverige billeder, direkte gør det til et stort professionelt udseende mail stykke.
En anden overvejelse, når du vælger postkort trykning at benytte er form for bevis du vil modtage. Beviset sikrer, at hvad postkort printer vil udskrive matcher postkort design. En sidste ting at overveje når du foretager dine postkort udskrivning valg, mængden af postkort du bestiller. Nogle postkort printere vil skibet færre postkort end antallet af postkort bestilt. Disse postkort printere har politikker, der tillader dem at skibet op til 10% mindre end mængden af postkort bestilt. Hvis de gør dette, bør de kun opkræve dig for procentdelen af postkort de faktisk leverede.
Ønsker at benytte sig af postkort trykning? Det er nu tilgængelig i de fleste trykpresser til meget rimelige priser. Ønsker du at benytte en effektiv postkort, der vil arbejde for dig? Kontakte det lokale udskriftsfirmaet i dit område nu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *